MuMa Dashboard
Terug naar lijst

Twee nieuwe beheerders: NWQ en SW Mitchell

01/02/2019

Onze portefeuille verwelkomde onlangs twee nieuwe beheerders om onze aandelenportefeuille verder te diversifiëren: NWQ en SW Mitchell.  

 

NWQ is een Amerikaans bedrijf gevestigd in Los Angeles dat al meer dan 30 jaar actief is. Deze beheerder heeft een uitstekende kennis van de Japanse markt en is gespecialiseerd in ‘Value’-gerichte aandelen. NWQ richt zich op een langetermijnhorizon om de inefficiënties in de markt te identificeren en te benutten.

 

SW Mitchell is een Engels bedrijf opgericht in 2005. Deze beheerder heeft een ruime ervaring in de Europese markt en is gespecialiseerd in groeiaandelen. SW Mitchell geeft de voorkeur aan een lage portefeuillerotatie en streeft naar prestatie door op zoek te gaan naar groeipotentieel en kwaliteitsaandelen.

 

Beide beheerders kregen een rating van 4 sterren bij Russell.

We gebruiken cookies om: klantenervaring te optimaliseren, gepersonaliseerde informatie te bezorgen en het delen van info op sociale media mogelijk te maken. De toestemming die u geeft door op 'Akkoord' te klikken geldt voor alle websites van AG Insurance. Lees ook ons cookiebeleid en onze privacyverklaring.

Meer weten